1. Овните обичат крайности и противоречия … но това  лошо

...
1. Овните обичат крайности и противоречия … но това  лошо
Коментари Харесай

Факти за Овен, които ще разбият стереотипите ви!

 Untitled-7s

1. Овните обичат крайности и несъгласия … само че това  неприятно ли е?

Въпреки че Овните постоянно се опитват  да вършат безумни забавни  неща или да вземат участие в събития, които наподобяват „ необичайни„,  постоянно им се постанова да вземат решения. Да скочат с парашут или да се изкачат на върха на планината? Да посетят  Перу или Древен Египет? Към мъжествеността на Овните можем да добавим  и импулсивност, което не е толкоз неприятно, колкото си мислите.

2. Вашият безоблачен и лунен знак могат да въплъщават два изцяло разнообразни вида хора.

Ако в никакъв случай не сте се потапяли надълбоко в астрологията, може и да не знаете това. Всеки знак на зодиака има два разнообразни аспекта. Затова, макар че можете да си мислите, че всички тези книги, публикации и уеб уеб сайтове имат съображение да  бъркат, в  това време просто може да четете за втората страна на зодиакалния си знак.

Вашият безоблачен знак разказва някои от най-основните ви характерности. Луната, въпреки това, съставлява сходни страсти и инстинкти измежду хората, родени под този знак, а знакът на Луната – това е  по какъв начин възприемате себе си и вашите дейности в главата си.

3. Някои Овни могат да имат стелиум

Стелиум е група от три или повече разнообразни планети в границите на еднакъв зодиакален знак. Въпреки че вашият безоблачен знак може да бъде Овен, Вашият знак за Марс, Сатурн може да бъде Лъв. Значението на Овена не може да бъде типично за персоналните качества на Овен.

Така че идващия път, когато ви попитат за какво не сте толкоз енергични за Овен, просто им дайте определение за стелиум. Това може да е объркващо. Но  в случай че в действителност се интересувате, има толкоз доста публикации и разнообразни книги, които могат да ви дадат повече познания. Хора от цялостен ​​свят са изучавали астрологията от години, някои от тях са разбрали всичко за всеки знак!

Следващият път, когато срещнете Овен, помислете за това, в какво грешите. Познайте ги и се пробвайте да не съдите до момента в който не получите необятно схващане и в детайли изложение на личния си неповторим знак. Вашият хороскоп не ви дефинира напълно!

Още по тематиката:

Мерзавците в зодиака. Женски взор върху мъжете – Овен

 

Представяме на вашето внимание женската позиция за това, кои мъже са мерзавци съгласно техния знак на Зодиака. Веднага ви предизвестяваме, че характерностите по никакъв начин не са ласкателни. На изключително нервните…

Цялата публикация

Най-дълго живеят представителите на този зодиакален знак!

 

Благодарение на статистически и социологически проучвания, може да се прецени  за  какво би трябвало да  погрижат   другите знаци на зодиака, с цел да отбележат своя 100-годишен празник. Защо някои живеят дълго, а…

Цялата публикация

Четирите зодиакални знака, които по необикновен метод притеглят дамите!

 

Нека разберем кои мъже от зодиакалните  знаци дамите считат за най-привлекателни! 1. Близнаци Близнаците изобщо не би трябвало да се старят изключително доста, с цел да привличат  вниманието на дамите, тяхната очарователна…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР